Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 30 ΜΑΗ 2013

Αθήνα, 30 Μάη 2013

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι,

          Την Παρασκευή 31 Μάη και το Σάββατο 1 Ιούνη, ψηφίζουμε για το νέο Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθήνας.
          Η συμμετοχή σας στις εκλογικές διαδικασίες δυναμώνει τα Συνδικάτά μας και απαντάει σε όλους αυτούς που θέλουν ένα απαξιωμένο, αδύναμο, διασπασμένο Συνδικαλιστικό Κίνημα.
          Η δυναμική του Συνδικαλιστικού μας Κινήματος θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις το επόμενο διάστημα. Για αυτό τόσο η συμμετοχή, όσο και η ψήφος δεν μπορεί να είναι «χαλαρές».
          Η εμπιστοσύνη προς την παράταξή μας ΠΑΣΚΕ – Συνεργαζόμενοι, μας τιμά, γιατί αναγνωρίζει τη προσφορά των συνδικαλιστικών μας στελεχών στους χώρους εργασίας και τα Συνδικάτα, στις παρεμβάσεις, τους Αγώνες και τις δράσεις.
          Η επιλογή σας στο ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚΕ - Συνεργαζόμενοι δεν αποτελεί για εμάς μόνο αναγνώριση.
Μας κάνει να νοιώθουμε πιο έντονα τις προσδοκίες όλων εσάς των συναδέλφων μας και να αυξάνουμε τις προσπάθειές μας για να ανταποκριθούμε πιο άμεσα και αποτελεσματικά στις προσδοκίες αυτές.
Οι εργαζόμενοι σε όλους τους εργασιακούς χώρους δεχόμαστε τις δυσμενείς ανατροπές των πολιτικών της νεο-φιλελεύθερης ιδεολογίας. Ανατροπές στα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, στο δικαίωμα στην εργασία, στη σταθερή και νόμιμη εργασία, στις αμοιβές.
Οφείλουμε να σταματήσουμε τον κοινωνικό αυτοματισμό που διαλύει τη συνοχή μας και να εμπνεύσουμε όλους τους εργαζόμενους για την αναγκαιότητα ενός αξιόπιστου μαζικού, ταξικού, ενωμένου Συνδικαλιστικού Κινήματος που θα λειτουργήσει σαν τοίχος προστασίας των δυνάμεων της εργασίας και του μόχθου.

Συναδέλφισσα & Συνάδελφε,

Με εντιμότητα και με την αμεσότητα της επικοινωνίας και των κοινών μας Αγώνων που βιώσαμε την τριετία που μας πέρασε, στη διάρκεια της οποίας η παράταξη μας είχε την ευθύνη του Ε.Κ.Α., ζητάμε τη ψήφο σου.
Ζητάμε τη ψήφο σου για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε αξιόπιστα στην ανάγκη που υπάρχει σε όλα τα στρώματα του κόσμου της εργασίας για οργανωμένη αντίδραση, για συντονισμένη δράση, για ανάπτυξη της Αλληλεγγύης, που είναι η βασική αρχή της λειτουργίας των Συνδικάτων.
Ζητάμε τη ψήφο σου για να συνεχίσουμε να διατυπώνουμε τον ελεύθερο, ανεξάρτητο λόγο μας, μακριά και έξω από συσχετισμούς και κάθε λογής εξαρτήσεις.
Ζητάμε τη ψήφο σου για να εκφράσουμε αυθεντικά τα αιτήματα, τα προβλήματα και τις διεκδικήσεις του χώρου που εκπροσωπείς σε αυτό το Συνέδριο και τις εκλογικές του διαδικασίες.
Ζητάμε τη ψήφο σου για να μπορέσουμε να χαράξουμε τη στρατηγική των νέων Αγώνων του Ε.Κ.Α., την ερχόμενη τριετία.
Πάντα λέμε καθαρές κουβέντες και καταγράφουμε καθαρές θέσεις. «Εραστές» της καρέκλας δεν υπήρξαμε ποτέ! Δεν συναθροιζόμαστε για να ικανοποιήσουμε τις προσωπικές μας διαδρομές. Η παράταξή μας με συνέπεια υπηρετεί την αντιπροσωπευτικότητα του Προεδρείου στο Ε.Κ.Α. και με βάση τη σαφή και ξεκάθαρη εντολή σου η οποία θα προέλθει από τη ψήφο σου, θα αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί. Αυτό είναι το πιστεύω μας, ένα πιστεύω που απορρέει από τη συναδελφικότητα και το σεβασμό σε όλους και όλες εσάς.
Συναδέλφισσα και συνάδελφε, χωρίς «υπόγειες» διαδρομές και μυστικές συμφωνίες, χωρίς ιδιοτέλεια και εκβιαστικά διλήμματα, αλλά με ιδεολογία μας και πίστη στον κώδικα αρχών και αξιών που απορρέει από τη Δημοκρατία, τον Σοσιαλισμό, τον πλουραλισμό, την πρόοδο και το διάλογο, σου ζητάμε να μας εμπιστευθείς τη ψήφο σου. ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ!

ΨΗΦΙΣΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΑ

  Π Α Σ Κ Ε   Σ Υ Ν Ε Ρ Γ Α Ζ Ο Μ Ε Ν Ο Ι

Με Αγωνιστικούς Ταξικούς χαιρετισμούς,
η Γραμματεία της ΠΑΣΚΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ:

·       ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΜΑΗ τις ώρες 08:00 έως 20:00

·       ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΙΟΥΝΗ τις ώρες 08:00 έως 19:00

ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Ε.Κ.Α. (Γ! ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 48β – 2ος ΟΡΟΦΟΣ)


ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ:

·       Αστυνομική ταυτότητα,

·       Βιβλιάριο Υγείας,

·       Κάρτα Συνέδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου