Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ 4-11-2013



Αθήνα, 4 Νοέμβρη 2013
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

στις 6 του ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ! 

        Η πολιτική που επιβάλλεται στη χώρα από τους δανειστές και που εφαρμόζεται πιστά και απαρέγκλιτα από την Κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, δεν έχει αποτύχει.

        Είναι απόλυτα επιτυχημένη και στοχευμένη. Εξαθλιώνει του εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους μικρομεσαίους, τους    αγρότες και κάθε μη προνομιούχα κοινωνική ομάδα εξασφαλίζοντας φτηνό εργατικό δυναμικό χωρίς εργασιακά – ασφαλιστικά δικαιώματα και ταυτόχρονα αναδιανέμει το πλούτο της χώρας στους τραπεζίτες, τα αφεντικά των media, τους οικονομικά ισχυρούς,   τους διαπλεκόμενους, και κάθε μορφής «επενδυτές» και «ευεργέτες».

        Αυτή η πολιτική είναι προδοτική σε βάρος του λαού και της χώρας. Προδίδει οράματα, κατακτήσεις, δικαιώματα , Δημοκρατικές αρχές και αξίες, κυριαρχικά δικαιώματα.

        Αυτή η πολιτική δεν είναι ανεκτή από όλους εμάς, δεν είναι ανεκτή από το λαό .

        Είναι γνωστό, ότι οι αποσπασματικές Απεργίες που κηρύσσει η ηγεσία των ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ στη ΓΣΕΕ, δεν είναι αυτό που πραγματικά απαιτεί ο καθένας μας από το Συνδικαλιστικό του Κίνημα για να αποτινάξει από πάνω του τον ζυγό των μνημονιακών πολιτικών.

        Γνωρίζουμε ότι η ΠΑΣΚΕ Παναγόπουλου στο ΕΚΑ που έχει πλέον την ευθύνη του Προέδρου στο Δ.Σ., αντί να συντονίζει αυτή την Απεργία, και τους αγώνες όπως και κάθε άλλη κινητοποίηση των εργαζόμενων της Αθήνας, περί άλλων τυρβάζει !!    
 
        Οφείλουμε για όλους εμάς αλλά και για τις γενιές που έρχονται, να αγωνιστούμε για την ανατροπή των πολιτικών τρόϊκα – κυβέρνησης.

        Οφείλουμε με τη συμμετοχή μας να επιβάλλουμε στην    απόλυτα ευθυγραμμισμένη με την κυβέρνηση συνδικαλιστική ηγεσία να αλλάξει ρότα.Eδω και τώρα να σταματήσει να λειτουργεί ως «βαλβίδα» εκτόνωσης της οργής, της απόγνωσης και της αγανάκτησης μας και να οργανώσει – συντονίσει Αγώνες διαρκείας με στόχο την  ανατροπή των πολιτικών που μας φτωχοποιούν και μας εξοντώνουν !! 

ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
 

ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ στις 11:00 

Με Αγωνιστικούς – Ταξικούς χαιρετισμούς,
 

Η Γραμματεία της ΠΑΣΚΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου