Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ


Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΑΣΚΕ – ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
στο Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. στις 12 Ιούνη 2013

Το Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθήνας καταγγέλλει την πραξικοπηματικού τύπου πράξη νομοθετικού περιεχομένου της τρικομματικής κυβέρνησης η οποία επιβάλλει το κλείσιμο της ΕΡΤ και την απόλυση των 2.656 εργαζόμενων σε αυτή.
Εκφράζοντας τους εργαζόμενους της Αθήνας, απαιτούμε τη συνέχιση της λειτουργίας της Δημόσιας Τηλεόρασης και του Ραδιοφώνου, μια λειτουργία για την οποία όλοι εμείς οι εργαζόμενοι συνεισφέρουμε με τον όβολό μας προκειμένου να υπάρχει μια Δημόσια και ελεύθερη φωνή στη δημοσιογραφία και την ψυχαγωγία κόντρα στα ιδιωτικά συμφέροντα, ραδιοτηλεοπτικά και μη.
Καλούμε τους εργαζόμενους της Αθήνας σε συμπόρευση και κοινό Αγώνα με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ για την ανατροπή της πράξης νομοθετικού περιεχομένου και για την ανατροπή των πολιτικών των λουκέτων και του ξεπουλήματος της Δημόσιας περιουσίας.
Καλούμε τους εργαζόμενους δημοσιογράφους, τεχνικούς και διοικητικούς υπαλλήλους στα Μ.Μ. Ενημέρωσης (έντυπων, ηλεκτρονικών και διαδικτυακών), να συστρατευθούν στον Αγώνα των συναδέλφων τους στην ΕΡΤ για δημόσια συχνότητα και για ελεύθερη φωνή στην ενημέρωση και τη δημοσιογραφία.
Το σήμα της ΕΡΤ που εκπέμπεται από τις δημόσιες συχνότητες είναι σήμα δικό μας, είναι σήμα των εργαζόμενων, είναι σήμα και κτήμα όλου του Ελληνικού λαού και του Ελληνισμού σε κάθε γωνιά της γης.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου